A gombát és a fokhagymát meghámozzuk. A gombát felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk. Mindkettőt a felforrósított olajba forgatjuk, és megpirítjuk. Megsózzuk és borsozzuk, majd hozzákeverjük a felaprított petrezselymet.
A tésztát kifőzzük forrásban lévő sós vízben a csomagoláson olvasható útmutatás szerint. Egy kevés főzőlét félreteszünk. A tésztát leszűrjük.
Összeforgatjuk a fokhagymás gombát a tésztával és a félretett főzőlével. Megszórjuk a parmezánforgácsal, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.