Az összezúzott fokhagymát olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet és fehéredésig pirítjuk.
Sóval, borssal, oregánóval ízesítjük, végül elkeverjük benne a sűrített paradicsomot és felöntjük 1 dl vízzel.
Amikor a hús megfőtt, beletesszük a félbevágott koktélparadicsomokat és 2-3 percig főzzük még.
A pennét a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük és összekeverjük a paradicsomos csirkével. Parmezánnal, petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.