A megtisztított hagymát és fokhagymát apróra kockázzuk, a megtisztított, megmosott paradicsomot durvára daraboljuk. Egy hosszában félbevágott erős paprika egyik felét kicsumázzuk és vékonyan felszeleteljük. A serpenyőben felhevített olívaolajon a hagymakockát üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, a fokhagymát, valamint a felszeletelt erős paprikát, és megpirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a paradicsomot és a -pürét, majd felöntjük az alaplével. Felforraljuk, és mérsékelt tűzön főzzük 8-10 percig.
Közben a pennét forrásban levő sós vízben kifőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint. A petrezselymet leöblítjük, leveleit lecsipkedjük és durvára aprítjuk, majd a darált húsos paradicsomszószba forgatjuk. Kóstolás után megsózzuk, megborsozzuk.
A tésztát leszűrjük, lecsepegtetjük, és összeforgatjuk a szósszal. Bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.