A tésztát a csomagoláson található előírás szerint, forró, sós vízben al dentére (fogkeményre) főzzük és leszűrjük. Ügyeljünk arra, hogy a tészta valóban ne legyen teljesen puha, mert akkor a felvett öntetben teljesen elázik.
Az uborkát, a lilahagymát, és a paprikákat megtisztítjuk, majd a sajttal és a sonkával együtt kockákra vágjuk őket, beletesszük egy edénybe, sózzuk, borsozzuk.
A kihűlt tésztát a zöldésgekhez keverjük. Ezután hozzáadjuk a majonézt és a kefirt. A kefirből nem baj, ha több kerül rá, a tészta úgyis be fogja szívni.
Ez a tészta akkor finom, ha tocsog az öntetben! Sült hússal, grillezett hússal isteni finom, de önmagában is megállja a helyét! És valóban abbahagyhatatlan! :)
A receptet és a fotót Kvirag82 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.