A sonkás-borsós tészta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található útmutatás szerint enyhén sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és egy nagyobb serpenyőben, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk az aprított fokhagymát, néhányat keverünk rajta, majd hozzáöntjük a kockákra vagy csíkokra vágott sonkát. Jól összepirítjuk, majd beletesszük zöldborsó is.
Néhány perc után felöntjük a tejszínnel, és a liszttel csomómentesre kikevert tejjel, és összeforraljuk, hogy egy sűrűbb ragut kapjunk. Fűszerezzük sóval, borssal.
A tésztát a szósszal összekeverjük, a tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.