A kolbászos-csemegeuborkás ragu olyan étel, amit ha meglátunk, szinte azonnal összefut a nyál a szánkban. A magyar konyhaművészet receptfüzetében számtalan olyan étel található, melyben valamilyen zöldség kerül a raguban a hús mellé. Gombát, borsót és kígyóuborkát viszonylag gyakran párosítunk sertéshússal, de érdemes kipróbálni a savanyított uborkás recepteket is!
Ehhez a raguhoz tehetünk csemegeuborkát, de remekül állhat neki a kovászos uborka is. Az elkészítése sem bonyolult, mutatjuk is a Vidék íze magazin pontos receptjét lépésről lépésre.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Borítókép: Vidék íze magazin
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.