A krumplit meghámozzuk, felvágjuk kisebb kockákra, enyhén sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat (vagy zsírt), majd hozzáadjuk az aprított hagymát, és kevergetve addig pároljuk, amíg szép színt kap.
Hozzáadjuk a főtt krumplit, majd megszórjuk az őrölt borssal és ízlés szerint sóval. Pár percig pirítjuk, közben villával összetörjük. Ha túl száraznak találjuk, akkor teszünk alá még egy kevés zsiradékot. Sültekhez kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.