Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Puncstorta  recept
Puncstorta
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Ajánló

Csirke-osztriga pörkölt és csirkepaprikás quiche - jön a Gourmet Fesztivál!

A hazai gasztronómia legjava egy helyen, egy időben: ezt kínálja idén is a Gourmet Fesztivál a Millenárison, május 21-24 között. Pünkösd, Gourmet, királyság!

Ritka alkalom, hogy Magyarország legjobb éttermei, kiváló séfjei egyszerre, egy helyen mutatkozzanak be a nagyközönség előtt.

A Gourmet Fesztivál évente egy nagy merítést kínál, lehetőséget adva, hogy megkóstoljuk az ország számos pontjáról érkező éttermek egyedi kínálatát, az encsi Anyukám Mondtától, a soproni Erchardtig, a pannonhalmi Viator étteremtől, a debreceni Ikonig.

De a Gourmet felvonultatja a legjobb budapestieket is – többek között az Arany Kaviár, Rosenstein, Zona Étterem - és ott lesz a Michelin-csillagos Costes vagy a Borkonyha is, valamint a Bocuse d’Or Akadémia helyszínén a szintén csillagos Onyx is, melyek a világ étlapjára írták fel Magyarországot.

Persze most sem „csak” éttermek lesznek, a több mint száz kiállító közt ezúttal is minden lesz, ami minőségi gasztronómiához köthető: bor, sör, pálinka, a megszokottnál is több cukrászda és egyéb finomságok a bodzás zsendicenyalókától kezdve az angus burgerig.


Ebben az évben a paprikás csirke került a fókuszba, ami alaposan megdolgoztatta a mesterszakácsok fantáziáját. Lesz majd „újhullámos” paprikás csirke (hús nélkül!), de ott a kínlatban a „kínai pálcikás” változat is, kóstolhatunk csirkepaprikás quiche-t is vagy nyárson kínált paprikás csirkét vagy megízlelhetjuk a ropogósra sült csirkepaprikást esetlek a csirke-osztriga pörköltet is.

Felvonul majd közel ötven kiváló étterem, és több mint száz kiállító. Remek alkalom, hogy alaposan megkóstoljuk Magyarországot.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.