A hagyományos kókuszkocka elkészítéséhez a megolvasztott margarint a porcukorral felhabosítjuk, majd egyenként belekeverjük a tojásokat. Ezután hozzáadjuk a mézet és a tejet, végül a sütőporral elkevert lisztet.
A masszát sütőpapírral bélelt, kb. 30×27 cm-es, magas falú tepsibe simítjuk, és 180 fokon kb. 25 perc alatt világosra sütjük.
A csokimázhoz a porcukrot, a kakaóport és a vajat alaposan összedolgozzuk, és beleöntünk annyi tejet, hogy jól tapadó mázat kapjunk. Majd kihűtjük.
Ha kihűlt a tészta, felkockázzuk. Egy villa segítségével a kockákat belemártjuk a mázban, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.