A sütőt előmelegítjük 160 fokra, és egy kb. 20x30 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A tojást habosra keverjük a porcukorral, a puha vajjal és a mézzel, majd hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és a sót, és hozzáöntjük a tejet. Simára keverjük, majd a masszát a tepsibe simítjuk, és kb. 30 percig, tűpróbáig sütjük (ha nagyon pirulna a teteje, letakarjuk fóliával).
A sziruphoz összeszitáljuk a kakaóport a porcukorral, hozzáadjuk a rumaromát és annyi forró vizet, hogy sűrű, de még folyós legyen. Ezután rácsorgatjuk a megsült sütemény tetejére.
A krémhez csomómentesre keverjük a tejet a liszttel, a cukorral és a kókuszreszelékkel, majd kis lángon állandó keverés mellett sűrű péppé főzzük. A vajat felhabosítjuk, majd tovább habosítjuk a kihűlt krémmel. A krémet rákenjük a süteményre, és megszórjuk a tetejét kókuszreszelékkel. Legalább 1 órára a hűtőbe tesszük, majd felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.