A kókuszos kevert süti elkészítéséhez először a tejfölt a tojással, a cukorral és a vaníliás cukorral jól elkeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a kókuszreszeléket, végül a sütőporral elkevert lisztet.
A masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, és 175 fokra előmelegített sütőben, 45 perc alatt készre sütjük. Akkor jó, ha a teteje már kezd pirulni, de tűpróbával ellenőrizzük.
Az étcsokoládét a margarinnal vízgőz felett felolvasztjuk, és a kihűlt kevert süti tetejére öntjük.
Nézzétek meg a kókuszos kevert süti elkészítését videón is:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.