A kókuszos sportszelet alapjához a piskótát és a kekszet ledaráljuk. Hozzáadjuk a tejet, a vajat, a cukrot, a kakaóport és rumot, majd masszát keverünk belőle.
Egy kb.15 x 20 cm-es tepsibe fóliát teszünk és a kekszmasszát egyenletesen belesimítjuk.
A tejet és a vajat egy kisebb lábosba tesszük és felmelegítjük. Hozzáadjuk a cukrot, a sót és a grízt, majd sűrűre főzzük. A végén hozzákeverjük a kókuszt is, hogy azzal is átmelegedjen.
Langyosra hűtjük, majd a kekszes rétegre simítjuk, és 2-3 órára a hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen. Tálaláskor, hosszúkás szeletekre felvágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.