A kekszet késes aprítóba tesszük, és finom morzsásra törjük. Hozzákeverjük az olvasztott vajat, majd egy magas falú formába nyomkodjuk a kekszes alapot. Ezután hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a krémet.
Elkeverjük a mascarponét a cukorral és a vaníliával. A tejszínt kemény habbá verjük, majd a mascarponekrémhez forgatjuk. Az őszibarackokat félbe vágjuk, meghámozzuk és kimagozzuk. Fél darabot vékonyan felszeletelünk, és félretesszük a díszítéshez. A többit botmixerrel pürésítsük. A zselatinlapot annyi hideg vízbe áztatjuk, amennyi éppen ellepi. Amikor megpuhult, kinyomkodjuk, egy kisebb lábasba tesszük 4-5 ek barackpürével együtt, és kissé felmelegítjük, hogy a zselatin felolvadjon. Ezután a mascarponés krémhez adjuk, és alaposan összekeverjük.
A behűtött kekszalapra simítjuk a tejszínes krém felét, és hűtőbe tesszük kb. 15 percre. A maradék krémhez hozzákeverjük a gyümölcspürét, majd ezt is a formába öntjük. A félretett barackszeletekkel díszítjük a süteményt, végül tálalás előtt néhány órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.