A lisztet, a margarint, a cukrot, a tojást, a kakaót és a sütőport összegyúrjuk annyi tejjel vagy tejföllel, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk. Kinyújtjuk.
Egy nagyobb tepsiben 2 lapot sütünk belőle 200 fokra előmelegített sütőben.
A pudingot a tejjel felfőzzük. A cukrot a margarinnal, a vaníliás cukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal összedolgozzuk.
A krémet kettévesszük, az egyik felével megtöltjük a lapokat, a másik felével megkenjük a tetejét, majd sorba egymás mellé rárakjuk a piskótatallérokat.
Tetejét felolvasztott étcsokoládéval lecsurgatjuk. A tallérok között szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.