A kráter szelet krémjéhez a pudingot megfőzzük a tejjel és a vaníliás cukorral, majd gyakran kevergetve megvárjuk, amíg kihűl.
A tésztához szétválasztjuk a tojásokat, majd a sárgájákat jól kikeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel. Azután hozzáadjuk az étolajat, valamint a kakaóporral és a sütőporral elvegyített lisztet.
A tojásfehérjékez kemény habbá verjük, majd óvatosan a kakaóporos masszába forgatjuk.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk a tésztát, és egy vizes evőkanál segítségével a tetejére szaggatjuk a kihűlt vaníliapudingot. 180 fokon 30-40 percig (tűpróbáig) sütjük.
Ha megsült a piskóta, akkor a tejfölt elkeverjük a porcukorral, és a még meleg tésztára kenjük az édes krémet. Pár percre visszatoljuk a sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.