A tésztához habosra keverjük a megolvasztott vajat a porcukorral és a tojások sárgájával. A masszába dolgozzuk a diót, a sütőport, a lisztet és a kakaóport. Beleforgatjuk a kemény habbá felvert tojásfehérjét. Egy kivajazott, kilisztezett 25 × 35 cm- es tepsibe simítjuk a tésztát. 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. Ezután kivesszük, és hagyjuk kihűlni, majd egy deszkára borítjuk.
A rumos krémhez összedolgozzuk a diót, a rumot és a kétféle cukrot. A krémet a tésztalapra simítjuk.
A kakaós krémhez felhabosítjuk a vajat a porcukorral és a kakaóporral, majd a rumos krémrétegre simítjuk, majd tegyük hűtőbe a sütit dermedni.
Felolvasztjuk az aprított csokit. A kétharmadát a krémre simítjuk, a maradékkal a süti tetejét diszítjük. Végül tegyük a hűtőbe dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.