A mézes kókuszkocka tészájához egy nagy tálban habosra keverjük a vajat, a cukrot, a mézet, a tojást meg a tejet. Rászitáljuk a lisztet a sütőporral, majd simára dolgozzuk.
A masszát egy sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe simítjuk, majd világosra sütjük 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt.
Mindeközben a mázhoz megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a cukrot, a kakaóport, a tejet és a rumot. Kevergetve addig főzzük, míg a cukor teljesen fel nem oldódik.
Végül elvegyítjük a kókuszreszeléket a kristálycukorral. A kihűlt tésztát kifordítjuk egy deszkára, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd 20 egyforma kockára vágjuk.
Egyenként megmártjuk a kockákat a kakaós mázban, majd azonnal beleforgatjuk a cukros kókuszreszelékbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.