A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgájákat a cukorral habosra keverjük, majd óvatosan összekeverjük a kemény habbal. A gépet leállítjuk, és lassan, óvatosan, ügyelve arra, hogy a tojáshabot ne törjük össze, kanalanként belekeverjük a sütőporral elvegyített lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben 10-15 percig sütjük. Szép magas piskótát kapunk.
Az öntet hozzávalóit egy lábasba mérjük, és folyamatos kevergetés közben összefőzzük. Ha felforrt, már jó is.
Ha kihűlt a piskóta, felkockázzuk. Ne vágjunk nagy kockákat, inkább kisebbeket. Ha langyosra hűlt az öntet, egy villa segítségével belemártjuk a tésztát, majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Hagyjuk egy kicsit dermedni, és már tálalhatjuk is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.