Elkészítés: Az agyagtálat 20 percig vízben áztatjuk. Az alját kibéleljük szalonnaszeletekkel (ez el is maradhat).
Kb. 1 kg megtisztított krumplit karikára vágunk, összevágjuk a sárgarépát, a hagymát vékonyan felkarikázzuk. A szalonnára a krumplit, a borsót és a sárgarépát felváltva rakjuk. A hagymát rászórjuk. Soronként lehet ízesíteni. A fűszerezett, sózott húst a végén rárakjuk, meglocsoljuk egy kevés olajjal.
Kb. 1-1,5 órát sütjük. Ha a hús teteje piros, megfordítjuk, és azt is pirosra sütjük.
Egy almát cikkekre vágva a húsra teszünk a vége felé, így sütjük készre, nagyon finom, ízletes lesz tőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.