A sajtot előbb vastag szeletekre, majd kockákra vágjuk. Az uborkát feldaraboljuk, a kicsumázott, megmosott paprikát és a megtisztított lila hagymát felkarikázzuk, a megmosott és leszárított salátaleveleket falatnyi darabokra tépjük.
Az előkészített hozzávalókat elvegyítjük egy tálban. Az ecetből és az olajból dresszinget keverünk. Sóval, borssal és egy kevés felkarikázott metélőhagymával ízesítjük, majd meglocsoljuk vele a salátát, és óvatosan összeforgatjuk.
Megjegyzés
Dobozban magaddal viheted a strandra vagy piknikre.
Recept és fotó: Wirths PR / Trendxpress
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.