A tészta készítése: A szalalkálit tejben feloldjuk. A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, majd a többi hozzávalóval és a szalalkális tejjel összegyúrjuk. Könnyen nyújtható puha tésztát kell kapnunk. Ha szükséges, egy kis tejet még lehet adni hozzá.
4-6 felé osztjuk, vékonyra nyújtjuk és 200 fokon 8 perc alatt rózsaszínűre sütjük. (Ezek a süti lapjai, aminek a vastagsága választható!)
Krém készítése: A lisztet és a kristálycukrot elkeverjük a tejjel és kevergetve sűrűre főzzük, kb. negyed óra alatt, aztán hagyjuk kihülni. A vajat kikeverjük a vaníliás- és a porcukorral, majd összekeverjük, majd betöltjük a tészát.
Hűtőbe rakjuk, csak másnap szeleteljük. Fogyasztás előtt 1-2 órával érdemes kivenni a hűtőből.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.