1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, közben pedig egy 25x25 centiméteres tepsibe sütőpapírt fektetünk. A tésztához összevegyítjük a száraz hozzávalókat, majd hozzákeverjük a nedves hozzávalókat is.
A masszát a tepsibe simítjuk, és kb 20 perc alatt (tűpróbáig) sütjük. Közben az öntethez felmelegítjük a sűrített tejet, hozzáadjuk a csokoládét és addig keverjük amíg fel nem olvad. Végül a likőrt is hozzákeverjük.
Ha a tészta megsült, még melegen, egy fakanál nyelével lyukakat szúrunk a tésztába és a lyukakba csurgatjuk az öntetet. Ezután teljesen kihűtjük.
A tejszínt a cukorral, kakaóval és a likőrrel habbá verjük és rásimítjuk a tésztára, majd a süteményt olvasztott csokoládéval megcsurgatva, tortadarával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.