Egyforma csíkokra vágjuk a csirkemellet, egy edénybe tesszük, és hozzáadjuk az olivaolajat, a lisztet , és az összes fűszert. Összekeverjük és 10 percig hagyjuk álni.
Összevágjuk a zöldségeket, és egy kis edénybe félretesszük, előveszünk egy wokot. Elkezdjük pirítani a húst, ha már aranybarna, hozzá adjuk a zöldségeket. Ezt 15-20percig pároljuk a hússal .
Ezután hozzáadjuk a szójaszószt, a csípőspaprikakrémet, a fehérbort, a borecetet és a mézet, és további 5-10 percig pároljuk.
Összekeverjük a vizet és az étkezési keményítőt, hozzáadjuk a csirkés raguhoz, és egy-két percig összefőzzük. Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.