A majonézes krumplisaláta elkészítéséhez a burgonyát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, felteszük főni 2 kiskanál sóval.
Közben a lila hagymát vékony csíkokra vágjuk, sózzuk, kevés olajon megpároljuk.
A tojásokat keményre főzzük, és miután kihűltek, felkockázzuk.
A majonézt és a tejfölt összekeverjük a mustárral, sóval, borssal és egy csipet cukorral. Igazából ízlés dolga, hogy ki miből mennyit rak bele, de a mártásnak elég erőteljes ízűnek kell lennie, mert a krumpli sokat lágyít rajta.
A megfőtt krumplit, leszürjük, kihűtjük, és összekeverjük a saláta hozzávalóit. Azonnal is tálalhatjuk, vagy pihentethetjük a hűtőben.
Megjegyzés
Én sült pulykamellhez szoktam tálalni, de magában is nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.