Az itteni kínálatot nem találják meg minden sarkon. Igazi különlegességek. A nívós alapanyagokból készült sütemények akár több hónapos kísérletezés után kapják meg véglegesnek tekinthető formájukat. Mindez egy igazi mesternek, Bechmann György cukrásznak köszönhető.
A Radisson Blu Béke Hotel****Superior cukrásza a desszertek iránti érdeklődést otthon szívta magába. Az alapokat a családi hagyományok és a szakmai tanulmányok jelentik, Bechmann György azonban kifejezetten kísérletező típus, nem elégszik meg jól bevált sémákkal és receptekkel.
Tradíció és megújulás – a szlogen folytatódik.
A cukrászat és a szálloda vezetősége jól tudja, hogy folyamatosan lépést kell tartani a vendégek igényeivel. A kínálatban régóta szerepeltek diabetikus édességek, ezért a Zsolnay Kávéházba látogatók keresni kezdték a lisztmentes, laktózmentes termékeket is. Az eredmény magáért beszél, hiszen mindennap megújuló választékkal várjuk törzsvendégeinket.
Az utóbbi években divatba jött a régi édességek újraértelmezése. Bechmann György azt vallja, hogy a tradicionális ételekkel való kísérletezés nem szentségtörés, mivel a hagyományok engednek azért némi mozgásteret. A fenti gondolat hívta életre az 5 új sütemény koncepcióját is, amelyek a Kávéház exkluzív Ronnefeldt teakínálatával válnak igazán teljessé, amelyet az organikus ízek tesznek még különlegessebbé.
Innováció és nyári hangulat a trendkövetők számára:
Klasszikus kávéházi pillanatokat idéző formák és ízek, Zsolnay-módra újragondolva, a tradíció szerelmeseinek:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.