Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Avokádókrém recept
Avokádókrém
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Puncstorta  recept
Puncstorta
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen recept
Birsalmakompót tartósítószer-mentesen
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Birsalmabefőtt recept
Birsalmabefőtt
Klasszikus kuglóf recept
Klasszikus kuglóf
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Csodálatos vendégváró találmány a raclette-sütő: neked csak az alapanyagokat kell előkészítened, aztán a szépen terített asztalnál mindenki maga készíti el a saját vacsoráját!

Adunk néhány rafinált receptötletet, így te is szolgálhatsz meglepetéssel barátaidnak, családtagjaidnak, ha nem annyira kreatívak.

1. Vegetáriánus: A cukkiniszeleteket és a félbevágott koktélparadicsomokat szórd meg sóval, borssal, és tedd a serpenyőkbe! Fektess rá mozzarellaszeleteket, és fenyőmaggal meghintve pirítsd meg!

2. Ínyenc: A szűzérméket sóval, borssal ízesítve pirítsd meg kevés olajon! Főtt burgonyakarikával együtt halmozd a kis serpenyőbe, majd újhagymával, gombával és kecskesajttal megszórva süsd meg!

3. Könnyű: A konzerv tonhalat csöpögtesd le, és darabold fel, aztán főtt burgonyakarikával meg hagymacsíkokkal helyezd a serpenyőbe, rakd meg gouda sajttal és olvaszd rá!

4. Desszert: Az áttört túrót keverd össze kevés tejszínnel meg cukorral, és ízesítsd reszelt narancshéjjal! A krémet narancs- vagy mandaringerezdekkel együtt tedd a kis serpenyőkbe, és szórd meg dióval! Végül süsd aranysárgára!

Raclette: a svájci eredetű félkemény sajt már nálunk is kapható. Gouda: a friss és közepesen érlelt fajta sütésre kiválóan alkalmas. Gruyère: a kemény svájci sajt igen aromás ízű. Remekül illik fondühöz is. Gorgonzola: nemespenész-bevonatú sajt Olaszországból.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.