Kozáksapka recept
Kozáksapka
Klasszikus töltött káposzta recept
Klasszikus töltött káposzta
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Kókuszgolyó pofonegyszerűen recept
Kókuszgolyó pofonegyszerűen
Mákos guba  recept
Mákos guba
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Kaszinótojás franciasalátával recept
Kaszinótojás franciasalátával
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
30 perces sajtos rúd recept
30 perces sajtos rúd
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Elronthatatlan sajtos pogácsa recept
Elronthatatlan sajtos pogácsa
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta recept
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta recept
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta
Csodálatos vendégváró találmány a raclette-sütő: neked csak az alapanyagokat kell előkészítened, aztán a szépen terített asztalnál mindenki maga készíti el a saját vacsoráját!

Adunk néhány rafinált receptötletet, így te is szolgálhatsz meglepetéssel barátaidnak, családtagjaidnak, ha nem annyira kreatívak.

1. Vegetáriánus: A cukkiniszeleteket és a félbevágott koktélparadicsomokat szórd meg sóval, borssal, és tedd a serpenyőkbe! Fektess rá mozzarellaszeleteket, és fenyőmaggal meghintve pirítsd meg!

2. Ínyenc: A szűzérméket sóval, borssal ízesítve pirítsd meg kevés olajon! Főtt burgonyakarikával együtt halmozd a kis serpenyőbe, majd újhagymával, gombával és kecskesajttal megszórva süsd meg!

3. Könnyű: A konzerv tonhalat csöpögtesd le, és darabold fel, aztán főtt burgonyakarikával meg hagymacsíkokkal helyezd a serpenyőbe, rakd meg gouda sajttal és olvaszd rá!

4. Desszert: Az áttört túrót keverd össze kevés tejszínnel meg cukorral, és ízesítsd reszelt narancshéjjal! A krémet narancs- vagy mandaringerezdekkel együtt tedd a kis serpenyőkbe, és szórd meg dióval! Végül süsd aranysárgára!

Raclette: a svájci eredetű félkemény sajt már nálunk is kapható. Gouda: a friss és közepesen érlelt fajta sütésre kiválóan alkalmas. Gruyère: a kemény svájci sajt igen aromás ízű. Remekül illik fondühöz is. Gorgonzola: nemespenész-bevonatú sajt Olaszországból.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.