A megtisztított lilahagymát és fokhagymát apróra kockázzuk. A hámozott paradicsomot a dobozban fakanállal feldaraboljuk, a kicsumázott paprikát vékonyan felszeleteljük. Az olívaolajat serpenyőben felhevítjük, és a lila hagymát üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, a fokhagymát és a paprikát, majd kissé megpirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk és belekeverjük a paradicsompürét. Hozzáadjuk az alaplét és a paradicsomot a levével együtt, majd lassú tűzön forraljuk 8-10 percig.
A pennét a csomagolásán olvasható leírás szerint sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük, majd a paradicsomos-darált húsos szószba forgatjuk. Végül megsózzuk, megborsozzuk, és tetszés szerint zöldfűszerrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.