Csikós tokány recept
Csikós tokány
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Káposztás tészta egyszerűen recept
Káposztás tészta egyszerűen
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Aranygaluska vaníliasodóval  recept
Aranygaluska vaníliasodóval
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Ajánló

Pincéről pincére Etyeken: szuper családi program a pünkösdi hétvégén!

bor
Családbarát Borangolót szervez az Etyeki Borút Egyesület 2016. május 14-15-én. Borospincék, családi gazdaságok nyílnak meg a látogatók előtt, ahol a bor- és gasztronómiai kóstolók mellett a gyermekeknek is számos programot kínálnak.
Fotó: Debreczeni Dávid
Fotó: Debreczeni Dávid

Autentikus környezetben, családias hangulatban, pincéről pincére fedezhetjük fel Budapest szőlőskertjének értékeit a Pünkösdi hétvége két napján.

A Sánci dűlőtől az Öreghegyig számos terméskőből épült pince, tradicionális présház nyitja ki ajtaját az Etyekre érkezők előtt. A szervezők ezúttal is gondoltak a családos borrajongókra nagyoknak és kicsiknek szóló programokkal.

A kötetlen séta, borozás mellett remek programnak ígérkezik betekinteni a tradícionális pezsgők világába a Pezsgőkóstolón, lelket melegíteni a zamatos gyümölcspálinkákkal, játékos énünket előcsalogatni a Pinceváltón, a Borangoló hangulatát fotózni, belecsöppenni a film világába a Korda Filmparkban, csokit készíteni és kóstolni egy igazi csokoládéműhelyben, sajtot készíteni, vajat köpülni a sajtműhelyben, házi sütit és szörpöt ízlelni, táncházban ropni, nosztalgiázni egy igazi retro Roburral, kézműves műhelyekben sálat batikolni, boros dugókból tavaszi asztaldíszt, tűzzománc ékszert és sok-sok egyéb szépséget készíteni….

Fotó: Balatoni József
Fotó: Balatoni József

A bor mellé finom étel dukál: több pince házias ízekkel készül!

Hogy a kóstolás élményéből senki se maradjon ki, Etyeki Borjárat is indul a belváros 4 pontját érintve.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.