Franciasaláta (alaprecept) recept
Franciasaláta (alaprecept)
A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves
Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen
Lencsefőzelék recept
Lencsefőzelék
Pozsonyi kifli recept
Pozsonyi kifli
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Mézeskalácsos kuglóf recept
Mézeskalácsos kuglóf
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Klasszikus töltött káposzta recept
Klasszikus töltött káposzta
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon recept
Tárkonyos csirkeraguleves gazdagon
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Mákos guba  recept
Mákos guba
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Klasszikus kocsonya recept
Klasszikus kocsonya
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta recept
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta
Zserbó – az eredeti recept recept
Zserbó – az eredeti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Ajánló

Készíts zakuszkát, vajat és kürtöskalácsot - gasztrokörút Erdélyben

Ismered már a zakuszka receptjét? Tudod milyen a hagyományos Csomafalvi pojéka leves? Érdekel hogyan készítjük az utánozhatatlan pityókás kenyerünket? Kóstold és főzd végig velünk Erdély ismert és kevésbé ismert fogásait!

Kapcsolódj ki Erdély csodálatos földjén, és kóstold végig Székelyföld valódi ízeit, és térj haza feledhetetlen kulináris élménnyekkel, receptekkel és saját készítésű erdélyi finomságokkal!

Kiknek ajánljuk?

- Azoknak, akik nem csak Erdély gyönyörű tájaira és nevezetességeire kíváncsiak. Azoknak, akik szeretnék megismerni Székelyföld azon arcát, melyet az ott élők ismernek -akárcsak egy családtag, és nem mint egy turista;

- Azoknak, akik készek belevetni magukat az igazi székelyek világába, beülni például egy szekérbe, vagy éppen nekigyűrközni a kenyér dagasztásnak.

- Azoknak, akik idén egy különleges, aktív nyaralásra vágynak, melynek célja a jó hangulat,a hatalmas főzések, evések és ivások.

- Azoknak, akik még nem jártak Erdélyben és ízeken keresztül szeretnék megismerni, és azoknak, akiknek nem ismeretlen Székelyföld, de szeretnék még bensőségesebben felfedezni konyhája táját.

Miért más?

Nem turistaként, hanem barátként ismerheted meg Székelyföld csodálatos helyeit, ízeit és embereit, miközben aktívan bekapcsolódhatsz az ottani emberek hétköznapi világába és megtanulhatod hogyan készülnek a legismertebb és legfinomabb erdélyi fogások.

Kirándulásunk fő célja a gasztronómia felfedezések, de Székelyföld csodálatos természeti kincseiből és kulturális látványosságából is csempésztünk a programba.

Az utazásról vendégeink saját receptjeinkkel és maguk által készített finomságokkal térhetnek haza, akárcsak egy baráti vagy családi látogatásról.

Program: Részletes programot itt találtok >>

Dátum: 2015. augusztus 17., hétfő - 22., szombat
Ár: 119 000 Ft
Jelentkezési és befizetési határidő: 2015. augusztus 3.

Szállás: Bella Vita Panzió, Hargitafürdő
Ellátás: teljes ellátás
Utazás: Budapestről, légkondicionált autóbusszal

Az ár taralmazza az utazást, szállást, programokat, belépőket és a teljes ellátást.
Az ár nem tartalmazza a baleset-, betegség-, poggyásbiztosítást.

Jelentkezés és további információk: [email protected]
Telefonszám: +40 742886734

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.