>
Szilveszteri bóléHozzávalók:
2 nagy pohár kimagozott meggy,
6 cl baracklikőr,
2 üveg vörösbor,
3 üveg pezsgő
Elkészítése: A kimagozott gyümölcsöt vagy befőttet alaposan csepegtessük le. Szórjuk mély üvegtálba. Locsoljuk rá a likőrt, lefedve pihentessük egy órán át hűvös helyen. Töltsük hozzá a bort, keverjük fel. Locsoljuk rá a jégbehűtött pezsgőt.
Hozzávalók 1 pohárhoz:
4 cl kivilikőr
1 cl citromlé
jég
félszáraz pezsgő a feltöltéshez
Díszítés:
1 kiviszelet
Elkészítése: Sékerben összerázzuk a kiwilikőrt és a citromlevet a jéggel, majd pohárba szűrjük. Feltöltjük félszáraz pezsgővel. Kiviszelettel díszítjük a pohár szélét.
Hozzávalók 1 pohárhoz:
2 cl narancslikőr
2 cl gin
2 cl piros vermut
2 cl narancslé
jég
száraz pezsgő a feltöltéshez
Elkészítése: Összerázzuk sékerben a narancslikőrt, a gint, a vermutot, a narancslevet jéggel, és egy pohárba átszűrjük. Feltöltjük pezsgővel és azonnal felszolgáljuk.
Hozzávalók 1 pohárhoz:
2 cl maracujalikőr
2 cl vodka
2 cl ananászlé
jég
szárazpeszgő a felöntéshez
Díszítéshez:
1 ananászdarab,
2 koktélcseresznye
Elkészítése: Sékerben összerázzuk a maracujalikőrt, a vodkát, az ananászlevet jéggel, átszűrjük egy pezsgőskehelybe, és feltöltjük száraz pezsgővel. Ananászdarabot tűzünk a pohár peremére, erre erősítjük rá a cseresznyét egy tűzővel.
Hozzávalók 1 pohárhoz:
2 cl gin
2 cl Curacao blue
1 cl száraz vermut
2 cl citromlé
jég
félszáraz pezsgő a feltöltéshez
Díszítés:
1 narancsszelet
Elkészítése: Keverőpohárban elkeverjük a gint, a Curacao bluet, a vermutot, a citromlevet a jéggel, és átszűrjük pohárba. Feltöltjük félszáraz pezsgővel. Narancsszeletet tűzzük a pohár szélére, és tálaljuk.
Hozzávalók:
2 db narancs,
2 db citrom,
8 cl narancslikőr,
2 üveg vörösbor,
2 üveg pezsgő
Elkészítése: Szeleteljük fel a narancsot és a citromot, a karikákat felezzük el, tegyük üvegtálba. Csepegtessük rá a likőrt, hűvös helyen lefedve érleljük legalább két órán át. Először töltsük fel borral, keverés után pezsgővel.
Hozzávalók egy pohárhoz:
1 cl vaníliás likőr, citromhéj,
8 cl pezsgő
Elkészítése: Vékonyan, spirálalakban hámozzuk meg a citromot, majd a citromhéjspirált tegyük a pohárba, töltsük rá a pezsgőt. Csepegtessük hozzá a likőrt, jégkockával, szívószállal kínáljuk. Kevés szódavízzel is lehet hígítani
Hozzávalók:
2 cl konyak,
6 cl ananászlé,
száraz, pezsgő,
1 szem cseresznye,
ananász-,
narancsszelet,
jégkocka
Elkészítése: Hosszú poharat töltsünk meg jéggel, öntsük rá a konyakot és az ananászlevet. Keverjük jól el, majd töltsük rá a pezsgőt. Díszítsük egy szem cseresznyével, ananászszelettel vagy narancskarikával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.