A mézes krémes igazi nagyiféle sütemény. Persze az is igaz, hogy nem az egyszerű, gyors, bekeverős, pillanatok alatt begyúrható fajtából, hanem a valóban ünnepi sütemények közé sorolható.
Habos, vajas krém puha mézes piskótalapok között, a tetején olvasztott csokoládéval. Látványra is csodás, és egyszerűen eteti magát ez a sütemény, amelynek egyetlen igazán nagy titka van: a pihentetés. A mézes krémesnek ugyanis muszáj egy napot pihennie a felszeletelelés előtt, mert arra, hogy a mézes tészta megpuhuljon és az ízek összeérjenek, legalább ennyi időt kell várni.
Többféle változata létezik: van, aki a grízes krémre esküszik, van, aki arra, hogy lekvár mindenképpen legyen a krém alatt. Szerencsére létezik már pofonegyszerű, kevert tésztás változata, sőt gluténmentes is azoknak, akik a liszt okán eddig nem kóstolhatták meg ezt a mennyei süteményt.
A tetejét is többféleképpen díszíthetjük. Például csokoládémázzal, amely lehet tükörsima és fényes, de ha csak simán meghintjük porcukorral, úgy is tökéletes lesz a végeredmény.
Következzenek tehát a legjobb mézeskrémes-receptek. Az első rögtön egy Sütisulis videóval kiegészített, amelyet feltétlenül ajánlunk azoknak, akik először próbálkoznak a süti készítésével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.