A mézes krémes nem az egyszerű, gyors, bekeverős, pillanatok alatt elkészülő sütik közé sorolható. Habos, vajas krém puha mézes piskótalapok között, a tetején olvasztott csokoládéval: látványra is csodás, és egyszerűen eteti magát ez a sütemény, amelynek egyetlen titka van, a pihentetés. A mézes krémesnek ugyanis muszáj egy napot pihennie a szeletelelés előtt, mert arra, hogy a mézes tészta megpuhuljon és az ízek összeérjenek, legalább ennyi időt kell várni. Többféle változata létezik: van, aki a grízes krémre esküszik, van, aki arra, hogy lekvár mindenképpen legyen a krém alatt. Szerencsére létezik már pofonegyszerű, kevert tésztás változata, sőt gluténmentes is azoknak, akik a liszt okán eddig nem kóstolhatták meg ezt a mennyei süteményt. A tetejét díszíthetjük csokoládémázzal, amely lehet tükörsima és fényes, de ha csak simán meghintjük porcukorral, úgy is tökéletes lesz a végeredmény. Következzenek tehát a legjobb mézeskrémes-receptek, íme!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.