Kókuszgolyó pofonegyszerűen recept
Kókuszgolyó pofonegyszerűen
Franciasaláta (alaprecept) recept
Franciasaláta (alaprecept)
A tökéletes linzer (alaprecept) recept
A tökéletes linzer (alaprecept)
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta recept
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Lencsefőzelék recept
Lencsefőzelék
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Forralt bor egyszerűen recept
Forralt bor egyszerűen
Pihe-puha mézeskalács recept
Pihe-puha mézeskalács
A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta recept
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta
Fanta szelet egyszerűen recept
Fanta szelet egyszerűen
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Klasszikus töltött káposzta recept
Klasszikus töltött káposzta
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen recept
Diós és mákos bejgli egyszerűen
Ajánló

Grillpartira készülsz? Ezt a 3 könyvet mindenképp szerezd be!

grill és bbq tetovált szakács
Bár mindenkinek megvannak a saját, jól bevált grillreceptjei, azért nem árt néha frissíteni a repertoáron. A következő 3 könyvben biztosan találsz olyat, amit az állandó, "kertisütögetős" menüre felvehetsz!
Tárcsás finomságok

Örök homály fedi, kinek és mikor jutott eszébe, hogy az eredetileg a mezőgazdaságban használt öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben divatossá vált sütőtárcsán egyszerre lehet sütni és párolni, hiszen a sülő hús belemártogatható a felület közepén összegyűlő zsiradékba. Sőregi Éva és Niksz Gyula könyvének segítségével nemcsak szelet húsokat, halat és zöldséget készíthetsz tárcsán, hanem lecsót, palacsintát vagy túrós csuszát is.
(2300 Ft, Szalay Könyvkiadó)

A tetovált séf – Grill és BBQ télen-nyáron

Aligha létezik finomabb, mint a rácson, nyárson és egyéb alkalmatosságokon sütött étel, amelyet biztos, hogy nem magányosan, hanem kellemes társaságban fogyasztunk el egy-egy meleg nyári estén. Serényi Zsolt, a televíziós műsoraival és internetes oldalával ismertté vált tetovált séf bevallottan grill- és barbecue-függő. Mindent megtudhatsz a könyvéből a szabadtéri sütés-főzésről, valamint a grill és a BBQ között különbségről. Izzítsd a grilledet, és próbáld ki a recepteket!
(4980 Ft, Central Médiacsoport)

Sütés-főzés szabadtűzön

A népszerű „Tűzrőlpattant receptek” sorozat e kiadványában több mint 100 tartalmas és ízletes étel receptjét találod Toró Elza válogatásában. Érdemes tanulmányoznod a gyűjteményt, ha szeretsz a kertben vagy túrázáskor a szabadban sütögetni, mert megtanulhatod, hogyan készíts különféle húsokat, halakat, zöldségeket és gyümölcsöket grillen, nyárson, mogyorófavesszőn, tárcsán és bográcsban.
(799 Ft, Csengőkert Kiadó)

MÉG TÖBB GRILL RECEPT és praktika A MINDMEGETTE RECEPTTÁRBAN! >>>


A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.