Örök homály fedi, kinek és mikor jutott eszébe, hogy az eredetileg a mezőgazdaságban használt öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben divatossá vált sütőtárcsán egyszerre lehet sütni és párolni, hiszen a sülő hús belemártogatható a felület közepén összegyűlő zsiradékba. Sőregi Éva és Niksz Gyula könyvének segítségével nemcsak szelet húsokat, halat és zöldséget készíthetsz tárcsán, hanem lecsót, palacsintát vagy túrós csuszát is.
(2300 Ft, Szalay Könyvkiadó)
Aligha létezik finomabb, mint a rácson, nyárson és egyéb alkalmatosságokon sütött étel, amelyet biztos, hogy nem magányosan, hanem kellemes társaságban fogyasztunk el egy-egy meleg nyári estén. Serényi Zsolt, a televíziós műsoraival és internetes oldalával ismertté vált tetovált séf bevallottan grill- és barbecue-függő. Mindent megtudhatsz a könyvéből a szabadtéri sütés-főzésről, valamint a grill és a BBQ között különbségről. Izzítsd a grilledet, és próbáld ki a recepteket!
(4980 Ft, Central Médiacsoport)
A népszerű „Tűzrőlpattant receptek” sorozat e kiadványában több mint 100 tartalmas és ízletes étel receptjét találod Toró Elza válogatásában. Érdemes tanulmányoznod a gyűjteményt, ha szeretsz a kertben vagy túrázáskor a szabadban sütögetni, mert megtanulhatod, hogyan készíts különféle húsokat, halakat, zöldségeket és gyümölcsöket grillen, nyárson, mogyorófavesszőn, tárcsán és bográcsban.
(799 Ft, Csengőkert Kiadó)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.