A hagyományos húsvéti menü szinte minden magyar ember otthonában a húsvéti sonka tormával, a fonott kalács, a főtt tojás és természetesen a többféle saláta. Talán a legnépszerűbb húsvétkor a tojássaláta, de sokan készítenek burgonyasalátát, franciasalátát, kukoricasalátát vagy uborkasalátát is.
Mi most összeszedtük azokat a salátákat, melyek szerintünk a legjobban funkcionálnak köretként a húsvéti sonka, a húsvéti kalács mellé és a göngyölt húsok mellé.
A hűtést igénylő salátákat tároljuk jól záródó dobozban, hogy a hűtő tartalma ne vegye át aromás illatukat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.