Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Mákos guba  recept
Mákos guba
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Minestrone recept
Minestrone
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
PR

Hűsölj nyáron kávéval: 3 tuti jeges receptet mutatunk!

Hűsölj nyáron kávéval: 3 tuti jeges receptet mutatunk!
Nyáron, a forróságban jobban csúszik az, ami hideg: a limonádé, a fagyi, a jégkása, illetve a jobbnál jobb hűsítő zöldség- és gyümölcslevesek - no, és persze a jeges kávé! Ezek a kávéköltemények akár a desszertet is helyettesíthetik egy-egy bőséges ebéd után, és könnyedén elkészíthetőek akár otthon is! Ehhez mutatunk most nektek három gyorsan elkészíthető, izgalmas receptet.
1. KARAMELLÁS JEGES LATTE

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Intenso kávékapszula (40 ml espresso)
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
120 ml 1,5%-os tej
15 ml sós karamell szirup
2-3 pillecukor

2. VEGÁN JEGES FEKETERIBIZLIS LATTE

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Delicato kávékapszula (40 ml espresso)
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
120 ml kesuital
15 ml feketeribizli szirup
mandulapehely

3. KÓKUSZOS-ANANÁSZOS TRÓPUSI KÁVÉLIMONÁDÉ

Hozzávalók:
Nespresso Freddo Delicato kávékapszula (40 ml ristretto)
40 ml ananászlé
3-4 db nagy méretű jégkocka (30 g/db)
80 ml szénsavas ásványvíz
5 ml kókusz szirup
friss menta vagy bazsalikom vagy citrushéj

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.