Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
Nehézségi fok: könnyű
1 pohár: 262 kcal
Hozzávalók 4 pohárhoz:
4 nagyobb körte
2 narancs
2 banán
5 dl tej
Elkészítés: A körtét meghámozzuk, húsát apró kockákra vágjuk. A narancsot kifilézzük, azaz vastagon meghámozzuk, és a hártyák közül kivágjuk a gyümölcshúst. A banánt meghámozzuk, kis darabokra vágjuk. A gyümölcsöket turmixgépbe tesszük, a jól lehűtött tejjel összeturmixoljuk. Poharakba adagoljuk, aminek peremét ízlés szerint a körte spirál alakban levágott héjával díszíthetjük.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
Nehézségi fok: könnyű
1 pohár: 68 kcal
Hozzávalók 4 pohárhoz:
7 közepes narancs
2 nagyobb, zsenge sárgarépa
jégkockák
koriander- vagy petrezselyemlevél a díszítéshez
Elkészítés: A narancsokat megmossuk. Hat gyümölcs levét kicsavarjuk, a hetediket félbevágjuk, és ahol legnagyobb a szeletek átmérője, négy vékony szeletet levágunk, félretesszük. A maradéknak a levét is kifacsarjuk, és a többi narancsléhez ötjük. A sárgarépát meghámozzuk, megmossuk, kis darabokra vágjuk. A répát a narancslével együtt turmixgépben vagy botmixerrel összeturmixoljuk. A poharak aljára jeget teszünk, elosztjuk rajtuk a levet. A poharakat egy-egy narancsszelettel díszítjük, és azonnal kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
Nehézségi fok: könnyű
1 adag: 106 kcal
Hozzávalók 4 pohárhoz:
4 grépfrút
20 dkg retek
2 sárga húsú paprika
8 szárzeller
méz, ízlés szerint
8 gombóc joghurtfagylalt
friss kaporszál és petrezselyem a díszítéshez
Elkészítés: A lehűtött grépfrútok levét kicsavarjuk, vagy a már korábban kicsavart levet felhasználásig a hűtőben tartjuk. A retket, a paprikát, a zellert megtisztítjuk, megmossuk. A paprikát, a zellert kisebb darabokra vágjuk, és a retekkel együtt összeturmixoljuk. A zöldségpürét elkeverjük a grépfrútlével, a mézzel ízesítjük, és kehely alakú pohárba töltjük. A tetejére ültetünk 2-2 gombóc fagylaltot, a kaporral és a petrezselyemmel díszítve azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 15 perc múlva
Nehézségi fok: könnyű
1 pohár: 138 kcal
Hozzávalók 4 pohárhoz:
3 evőkanál dióbél
2 kiskanál citromlé
6 dl multivitaminlé
1 kivi
8 szem piros szőlő
4 gombóc ribizlifagylalt
Elkészítés: A diót nagyon apróra összevagdaljuk. A pohár szélét bekenjük citromlével, és a vágott dióba mártjuk. Beletöltjük a jól lehűtött multivitaminlét. A kivit meghámozzuk, és négy gerezdre vágjuk. A szőlőt megmossuk. A kivit és a szőlőszemet felváltva fogvájóra húzzuk, ezzel díszítjük a pohár szélét. Minden pohárra egy-egy gombóc ribizlifagylaltot teszünk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.