Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Elronthatatlan kocsonya  recept
Elronthatatlan kocsonya
Forralt bor egyszerűen recept
Forralt bor egyszerűen
Spenótfőzelék fokhagymásan recept
Spenótfőzelék fokhagymásan
Zserbó – az eredeti recept recept
Zserbó – az eredeti recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Lencsefőzelék recept
Lencsefőzelék
A tökéletes flódni recept
A tökéletes flódni
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta recept
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Klasszikus kocsonya recept
Klasszikus kocsonya
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Klasszikus töltött káposzta recept
Klasszikus töltött káposzta
Mézes krémes  recept
Mézes krémes
Pihe-puha mézeskalács recept
Pihe-puha mézeskalács
Elronthatatlan sajtos pogácsa recept
Elronthatatlan sajtos pogácsa
Gesztenyés bejgli recept
Gesztenyés bejgli
Szakmát váltott Zséda! Persze nem örökre cserélte a mikrofont séfkabátra, de ezúttal a Gourmet Fesztiválon új szerepben próbálhatta ki magát.

Az énekesnő a hétköznapokban is otthonosan mozog a konyhában, ezúttal pedig a vegán irányzatba is belekóstolt. Egy rákkal készült étellel bármikor le lehet venni a lábáról, ám ha kisfiáról van szó, akkor a hús és a hazai ízek nem hiányozhatnak az asztalról.

Zsédához gyerekkora óta közel áll a gasztronómia, ám a magyar klasszikusok mellett ma már a nemzetközi újdonságok felé is szívesesen nyit. Az egészséges nyersanyagok persze elengedhetetlen tartozékai konyhájának. A napokban a Gourmet Fesztiválra is ellátogatott, ahol a Babel Budapest étterem standjánál névre szóló séfkabátban állhatott a pult mögé. Az újraértelmezett paprikás csirke mellett a vegán különlegességek kulisszái mögé is betekintést nyerhetett.

„Már nagyon fiatal koromtól önállóan vezetem a háztartást, rendszeres főzök, pláne, hogy a mindennapokban két férfiról kell gondoskodnom. Alapvetően a klasszikus ételekbe tanultam bele az édesanyámtól, a nagymamáimtól, de ma már nyitott vagyok minden irányzatra. Az olasz konyha nagy kedvencem, de például a francia és a mexikói specialitások is közel állnak hozzám. A ráknak pedig ritkán tudok ellenállni” – kezdte Zséda. „Fontos szempont számomra, hogy minőségi és egészséges alapanyagokkal dolgozzam, így többnyire kiskereskedőknél vásárolok. Különösen izgalmas volt a Babel vegán fogások elkészítésében besegíteni. Nagyon érdekel ez a terület, liszt-és tejmentes diétát is tartottam már, hiszen méregtelenítésre is kiváló” – mondta az énekesnő.

Zséda a vegán étrendnek is szívesen hódol, kisfia azonban inkább a hagyományos finomságokért rajong.

„Én nagyon jól érzem magam hús nélkül is, Nimród viszont imádja a magyaros ételeket. Nála a bableves és a sült csirke a favorit, persze nagyon figyelek, hogy neki is minél egészségesebb fogásokat készítsek” – tette hozzá.

Az Erzsébet híd lábánál található Babel Budapest a Gourmet Fesztiválon is várja a vendégeket, akik belekóstolhatnak az étterem egyedülálló vegán különlegességébe is.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.