Itt a spárgaszezon, és bár még elég borsos áron mérik a tavasz fehér, lila és zöld színben pompázó ínyencségét, amiből egy-egy csokorral mégis érdemes beszerezni. Sok recept közül választhatunk, hiszen számtalan variációban elkészíthető - most mutatjuk a mi kedvenc spárgás receptjeinket, a krémlevestől a csőben sült, rakott változatig!
SPÁRGAKRÉMLEVES PETREZSELYEMOLAJJAL, PIRÍTOTT BACONNEL >>>
A LEGFINOMABB SPÁRGAKRÉMLEVES >>>
SÜLT SPÁRGA HOLLANDI MÁRTÁSSAL >>>
CITROMOS SPÁRGÁS-CSIRKÉS PENNE >>>
ROSTON SÜLT CSIRKEMELL RIZOTTÓVAL ÉS SPÁRGÁVAL >>>
SPÁRGA ROSTON SÜLT CSIRKÉVEL ÉS HOLLANDI MÁRTÁSSAL >>>
CSIRKESTEAK TEPSIBEN SÜLT ÚJBURGONYÁVAL ÉS SPÁRGÁVAL >>>
CSŐBEN SÜLT BESAMELES SPÁRGA >>>
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.