A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, finoman megsózzuk, megborsozzuk.
A fetasajtot villával szétmorzsoljuk, hozzáadjuk a tejfölt és krémesre keverjük. Beleszórjuk a kakukkfüvet és az oregánót, majd hozzáadjuk az olívaolajat.
Egy kisebb sütőedényt kiolajozunk, beletesszük a húst egy rétegben. Rákanalazzuk a tejfölös-fetás krém felét, megszórjuk durvára tört dióval és a szőlővel. A maradék hússal beborítjuk, és mehet rá a krém, a dió és a szőlő. Fóliával letakarjuk, és kb. 40 perc alatt készre sütjük úgy, hogy a fóliát a sütési idő felénél levesszük. Rizzsel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a szőlős-fetás tepsis csirkemell!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.