Mielőtt elkészítjük az ételt, előző este bepácoljuk a csirkecomboka t. A combokat jól megmossuk, kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Mindkét hagymát karikára, vagy kisebb kockákra vágjuk, majd a fokhagymát is apró darabokra aprítjuk. A sült csirke fűszersóval egyesével megszórjuk a húsokat, majd egy nagyobb tálba elkezdjük rétegelni a húsokat a hagymákkal, majd beleöntjük az olajat. Ha ez meg van, lefedjük és hűtőbe tesszük.
Másnap elővesszük és egy közepes méretű tepsibe, beletesszük csak a csirkecombokat, és egy kevés olajat a pácból. Előmelegített sütőben, kb. 30 percig sütjük, persze közben megforgatjuk.
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, majd nagyobb kockákra vágjuk. A zöldségkeveréket 1 fakanálnyi vajjal félkészre dinszteljük, pici sózzuk, cukrozzuk. Ha úgy látjuk, hogy a combok már majdnem jók, a megmaradt olajpácban lévő hagymákhoz hozzákeverjük a burgonyát, és az egészet ráöntjük a tepsiben lévő húsokra. Szépen eligazgatjuk az egészet. Betesszük a sütőbe, és kb. 20 percig fólia alatt sütjük, hogy a burgonya is megpuhuljon.
Ha ez is félig elkészült, rátesszük a vajon elkészített zöldséget, és megszórjuk egy kis petrezselyemmel, majd visszatoljuk a sütőbe, és 15 perc alatt, készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.