Egy nagy tálban összekeverjük a meghámozott, ízlés szerint felkockázott zöldségeket. A combokat külön megsózzuk, borsozzuk, a zöldségekhez adjuk, ezt is sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. Kézzel az egészet többször átforgatjuk.
Tepsibe öntjük, elrendezzük, és 220 fokra előmelegített sütőben, 45-60 percig sütjük, amíg a csirke és a zöldség is át nem sül.
Megjegyzés
Őszi Balázs receptje, fotó: Győrfi Viki, styling: Matis Edit Dodi
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.