A megtisztított, megmosott, letörölgetett csirkecombokat előző nap bepácoljuk, kakukkfű, só, bors, fokhagyma, olíva olaj, őrölt kömény keverékével.
Másnap a sütőt 180 fokra előmelegítjük. Megpucoljuk és felvágjuk a zöldségeket. Kivajazzuk a tepsit, belefektetjük a pácolt csirkecombokat, köré tesszük a zöldségeket, bőven megszórjuk friss kakukkfűvel, lestyán levéllel, néhány rozmaring levelet is teszünk rá, 5-6 szelet csili paprikát, paprika szeletet és koktél paradicsomot köré rakunk. Ráöntünk egy dl húslevest, lefóliázzuk és betesszük a sütőbe. Közben megforgatjuk és ráöntjük a további egy dl levest.
180 fokon, légkeveréses fokozaton egy órát pároljuk, közben meg-meglocsoljuk, majd fólia nélkül pirítjuk, kb. 30 percig. Forrón tálaljuk. Jó étvágyat!
Megjegyzés
Nagyon szeretem a tepsiben készíthető ételeket, nincs sok munka vele,ha előkészítjük a hozzávalókat , lehetőség van új ízeket elővarázsolni. Mi nagyon szeretjük :-).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.