Forralt bor egyszerűen recept
Forralt bor egyszerűen
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Elronthatatlan sajtos pogácsa recept
Elronthatatlan sajtos pogácsa
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
A tökéletes linzer (alaprecept) recept
A tökéletes linzer (alaprecept)
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta recept
Lilahagymás-majonézes krumplisaláta
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
Pihe-puha mézeskalács recept
Pihe-puha mézeskalács
Lencsegulyás recept
Lencsegulyás
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta recept
Méteres sütemény, ahogy nagyi csinálta
A legfinomabb gesztenyekrémleves recept
A legfinomabb gesztenyekrémleves
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Franciasaláta (alaprecept) recept
Franciasaláta (alaprecept)
Karácsonyi bejgli recept
Karácsonyi bejgli
Kozáksapka recept
Kozáksapka
Mákos guba  recept
Mákos guba
Lencsefőzelék recept
Lencsefőzelék
A százszázalékos gyümölcslében a friss gyümölcs valamennyi jótékony összevetője, íze, zamata ott rejlik. Optimalizálja az anyagcserénket és energiával tölt fel, ami a nyári hőségben különösen áldásos lehet.

• Szőlőlé: fokozott életerő
A B-vitaminokon kívül káliumot és magnéziumot is tartalmaz. A szőlő leve vízhajtó hatású, de vigyázat, a fehérszőlő kalóriadúsabb (100 kcal/1,5 dl).


• Almalé: lapos has
Az alma leve rostokban és pektinben gazdag, ezért szabályozza a bélműködést, de túlzott mértékű fogyasztása hasmenést is okozhat. Csökkenti még a koleszterinszintet és erősíti az immunrendszert.


• Narancslé: náthamentesség
A narancs C-vitamintartalma erősíti az immunrendszert, és segíti a vas felszívódását. Különösen jó hatású lencse- vagy sóskafőzelék fogyasztása után. Vitamintartalma levegővel érintkezve könnyen elillan, ezért gyorsan hörpintsük föl.


Paradicsomlé: kirobbanó forma
A piros nedű ásványi anyagokban igen gazdag. Tartalmaz: C- és E- vitamint, valamint béta-karotint. 1,5 dl lé 30 kilokalóriát tartalmaz. A fogyókúrások sódiétájában tekintetbe kell venni!


Ananászlé: könnyű emésztés
A sárga gyümölcs enzimjei megkönnyítik a fehérjék emésztését. Összetevői erősítik az immunrendszert, megkötik a szabadgyököket, karcsúsítanak. C-vitamin-, kálium- és béta-karotintartalma sem elhanyagolható. Ha nagyon édes (80 kilokalória/1,5 dl), akkor súlygyarapodást okozhat.

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.