Az alábbiakban egy felnõtt ember mérsékelt fogyasztását figyelembe véve átlagos mennyiségeket adunk meg. Nem minden italból kell beszerezni az itt leírt mennyiséget, az ásványvíz és üdítõital mennyiségét például összevonva is ki lehet számítani.
Ásványvíz: fél liter személyenként. Egy liter személyenként, ha sok a vendégek között az alkoholt nem fogyasztó.
Üdítõital: fél liter személyenként, ennek legalább fele cukormentes legyen.
Kávé: személyenként egy csészével általában elegendõ. 100 gramm neszkávéból 60 csészényi készíthetõ.
Sör: két üveggel személyenként, ennek egy része alkoholmentes lehet.
Bor: kétharmad üvegnyi személyenként (két pohár beszélgetés közben, a másik kettõ vacsora közben fogy el). Minden egyes üveg vörösborra négy üveg fehérborunk legyen, az emberek általában a fehérbort kedvelik.
Pezsgõ: személyenként egy pohárral.
Vodka, pálinka, likõr: egy egyliteres üvegnyi nedû általában 20 adagnak elegendõ. Ha is szeretnénk készíteni, minden egy liternyi alkoholos italra három liternyi gyümölcslevet, szódavizet stb számítsunk. számítsunk.
Kiegészítõk: ne feledkezzünk meg a jégrõl, a kávéhoz szükséges cukorról, tejszínrõl. Citrom, cirtomcsavaró, dugóhuzó, olajbogyó, kis mûanyag díszítõk. Ugyanakkor elegendõ mennyiségû pohárra van szükségünk: az alkalomhoz illõen mûanyagból vagy üvegbõl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.