Sárgaborsóleves füstölt hússal
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Epres blondie
Klasszikus stíriai metélt
Dubarry-csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel
Káposztás tészta egyszerűen
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Babgulyás
Farsangi szalagos fánk
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Finomfőzelék
Klasszikus grízgaluska leves
Dödölle - az eredeti recept
Csupacsokis brownie
Megyeri  Sára

Megyeri Sára

gasztronómiai újságíró és dzsindzsász
Megyeri Sára vagyok, a vadon termett növényeket feldolgozó Dzsindzsa alapítója. Minden ott kezdődik, hogy én hadd menjek az erdőbe: onnan kijőve pedig hadd mutassam meg a világnak, hogy a vadon termett növények és termések mennyire finomak! Ráadásul luxustermékek, amik ingyen vannak. Egyeteket velem természetet!
Legfrissebb

Megyeri Sára tartalmai

2025. január
2024. december
2024. november
2024. május
2024. január
2023. december
2023. november
2023. augusztus
2023. július

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.