A húsvéti hagyományokat persze minden család tartja. Sonka, hidegtálak, tojásos ételek, kalács, sós vendégvárók és édes sütemények elmaradhatatlanok ilyenkor az ünnepi asztalról, de a nagy vendégjárás és a többnapos ünneplés lehetőséget nyújt, hogy új dolgokat is kipróbáljunk.
A csokitortával biztosan nem lehet mellényúlni, ezt mindenki szereti, és mint tudjuk, az ünnep nem ünnep torta nélkül...
A Lakáskultúra áprilisi számában Török-Bognár Renáta, Az élet napos oldala blog szerzője mandulás-kakaós tésztalapok közé tejszínes fehércsokikrémet halmozott, eperszemekkel gazdagítva. Ellenállhatatlan látvány és ízharmónia!
A húsvéti ünnepkör egyik főszereplője a bárány, bár sokan félve készítik el, hiszen nem a legolcsóbb hús, így ritkán kerül asztalunra, de kellő előkészületekkel és jó recepttel hihetetlenül omlós, finom sült lesz a végeredmény. A képen látható báránysült mézes-fokhagymás pácban érlelődött citromhéj és rozmaring társaságában, borban párolódott-sült, a végeredmény omlós, illatos, különleges pecsenye.
Kalács is található az áprilisi számban, nem a hagyományos fonott kalács, hanem igazán ünnepi változat: vaníliával gazdagított, vajas, omlós kalács.
Keresd a recepteket az áprilisi Lakáskultúrában, de sok érdekes és hasznos ötletet, tippet, újrahasznosítási praktikát is találsz a lapban.
Emellett a www.lakaskultura.hu oldalon naponta friss, izgalmas témák, cikkek, képgalériák várnak!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.