Nem ámítok senkit sem azzal, hogy ez egy gyorsan összedobható, egy edényt koszolós recept. Viszont a pepecselésért cserébe nem csak ízvilágában, hanem küllemében is egy különleges étellel kápráztathatjuk el a nagyérdeműt. Szépen szeletelhető, hidegen is fogyasztható.
Dóriról itt olvashatsz bővebben >>>
Nálunk a gyerekek inkább cukkinisek, de ebben a receptben a vékonyra szelt padlizsán, mélylila szegélyével olyan szépen mutatott, hogy nem piszkálták le és tolták a tányér szélére, hanem zokszó nélkül elfogyasztották. Fontos, hogy mindig érett padlizsánt válasszatok, és a zöld részét távolítsátok el, mert abban mérgező vegyületek találhatóak.
Ebbe az ételbe is beletettem a gyerekek kedvenc alapanyagait, úgyis, mint sárgarépát, fetasajtot, paradicsompürét. A tetejére mehet egy kis tejföl, de egy nagy kanál sűrű görögjoghurt még jobban illik hozzá.
A padlizsántorta receptjét itt találod >>>
"A tudatos táplálkozásnak köszönhetem, hogy anya lettem, a nagyobbik lányom pedig az asztmából gyógyult ki, így az egészséges étkezés népszerűsítése lett a hivatásom. Szeretem a gyorsan és egyszerűen elkészíthető gyerekbarát ételeket, a különleges alapanyagokat, az illatos fűszereket." – Babiczky-Pfliegel Dóra az Ép testben 2 lélek c. életmód-receptes könyv és a boldogrepa.blog. hu szerzője.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.