Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Minestrone recept
Minestrone
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Hagyományos resztelt csirkemáj recept
Hagyományos resztelt csirkemáj
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
Érdekességek

Itt a vége: bezárt Szeged egyik legrégebbi étterme

Itt a vége: bezárt Szeged egyik legrégebbi étterme
65 év után végleg bezárt Szeged egyik legrégebbi étterme, a Gulyás csárda. Az üzemeltető azt mondja: nem talált szakácsot havi nettp 450 ezer forintért.

„Egyetlen szóval meg tudom indokolni, hogy miért zártam be a Gulyás csárdát: szakácshiány. Ha két szóban lehet, akkor globális szakácshiány” – nyilatkozta a Szegedi Napnak Holló János, aki 22 évig bérelte az éttermet a szegedi önkormányzattól.

A Gulyás csárda a 65 éve során, csak a pandémia idején volt zárva (Fotó: Google Maps)
A Gulyás csárda a 65 éve során, csak a pandémia idején volt zárva (Fotó: Google Maps)

Holló annak ellenére nem talált embert a pozícióra, hogy havi nettó 450 ezer forintos fizetéssel hirdette meg az állást.

"Náluk 15 napot dolgozott egy szakács és 15-öt pihent. Nettó 450 ezer forintot tudtam fizetni, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megtartsam a munkaerőt" – mondta az üzemeltető.

Ezek is érdekelhetnek:

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.