Hagymás rostélyos
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Klasszikus stíriai metélt
Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Mézes-mustáros csirkemell
Kijevi csirkemell rizibizivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Kínai szezámmagos csirke
Káposztás tészta egyszerűen
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Finomfőzelék
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Farsangi szalagos fánk
Mákos guba
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Klasszikus kuglóf
Körömpörkölt csülökkel
Klasszikus grízgaluska leves
Érdekességek

Elrajtolt a Bocuse d'Or szakács-világbajnokság! Ezeket készíti Széll Tamás és csapata!

Elrajtolt a Bocuse d'Or szakács-világbajnokság! Ezeket készíti Széll Tamással és csapata!
Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a lyoni világdöntőn a magyar csapat kezei alatt. Széll Tamásék 9:50-kor rajtoltak.
Vegán téma

Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe

Menünkben fellelhető Tokaji bor, Tokaji ecet, tökmag, erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba & paprika

„Gyökerek & Levelek alatt”

Grillezett zeller, magyar szarvasgomba, savanyított erdei medvehagyma & tökmag

Cékla, gombák, sült fokhagyma & virágok roppanós levélkével

Sárgacékla & Hagymadzsem savanyított bodzával, Tokaji furmint, paprika & mustármag

Körte petrezselyem olajban konfitálva, petrezselyemszárral

Pirított póréhagyma, fekete bors & savanyított citrom

Roppanós „gyökér” & csicsókapüré

„Dió” & Gombazselé

Tokaji ecet gyöngyök & savanyított répák

Mártás

Petrezselyemkrém

Grillezett zellermártás dióval & magyar szarvasgomba

Bresse- i csirke & tenger gyümölcsei

Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe

Menünkben fellelhető Tokaji furmint & aszú, mangalica sonka & szalonna, tökmag, kacsamáj & paprika

”Magyar téli erdő”

Grillezett csirkecomb, szárny & belsőségek

Homár, fűszerek & erdei gombák

Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel, csirkezsír & roppanós „tölgyfalevélkék”

Folyami rák paprikával, petrezselyem krém & homárhab

Köretek

Sárgacékla & hagymadzsem

savanyított gyökérzöldségekkel, Kisasszondi sajtmártás & magyar szarvasgomba

”Tartlet virág”

Marinált zöldborsó savanyított citrommal & mangalica sonka & csicsókapüré

Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj & zöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág

Mártás

Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji furmint & aszú, fekete bors, savanyított fenyő & barnított vaj

SZURKOLJUNK SZÉLL TAMÁSÉKNAK! A MAGYAR CSAPAT ELKEZDTE A VERSENYZÉST A BOCUSE D'ORON >>>
PIZZÁT VACSORÁZIK ÉS A SKANDINÁVOKTÓL TART A BOCUSE D'OR-RA KÉSZÜLVE SZÉLL TAMÁS >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.