Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Legényfogó leves recept
Legényfogó leves
Rakott karfiol (a klasszikus recept) recept
Rakott karfiol (a klasszikus recept)
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Egyszerű pizzatészta recept
Egyszerű pizzatészta
Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Egyszerű csilis bab recept
Egyszerű csilis bab
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Minestrone recept
Minestrone
Érdekességek

Elrajtolt a Bocuse d'Or szakács-világbajnokság! Ezeket készíti Széll Tamás és csapata!

Elrajtolt a Bocuse d'Or szakács-világbajnokság! Ezeket készíti Széll Tamással és csapata!
Többé nem titok: ezek az ételek készülnek ma el a lyoni világdöntőn a magyar csapat kezei alatt. Széll Tamásék 9:50-kor rajtoltak.
Vegán téma

Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe

Menünkben fellelhető Tokaji bor, Tokaji ecet, tökmag, erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba & paprika

„Gyökerek & Levelek alatt”

Grillezett zeller, magyar szarvasgomba, savanyított erdei medvehagyma & tökmag

Cékla, gombák, sült fokhagyma & virágok roppanós levélkével

Sárgacékla & Hagymadzsem savanyított bodzával, Tokaji furmint, paprika & mustármag

Körte petrezselyem olajban konfitálva, petrezselyemszárral

Pirított póréhagyma, fekete bors & savanyított citrom

Roppanós „gyökér” & csicsókapüré

„Dió” & Gombazselé

Tokaji ecet gyöngyök & savanyított répák

Mártás

Petrezselyemkrém

Grillezett zellermártás dióval & magyar szarvasgomba

Bresse- i csirke & tenger gyümölcsei

Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe

Menünkben fellelhető Tokaji furmint & aszú, mangalica sonka & szalonna, tökmag, kacsamáj & paprika

”Magyar téli erdő”

Grillezett csirkecomb, szárny & belsőségek

Homár, fűszerek & erdei gombák

Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel, csirkezsír & roppanós „tölgyfalevélkék”

Folyami rák paprikával, petrezselyem krém & homárhab

Köretek

Sárgacékla & hagymadzsem

savanyított gyökérzöldségekkel, Kisasszondi sajtmártás & magyar szarvasgomba

”Tartlet virág”

Marinált zöldborsó savanyított citrommal & mangalica sonka & csicsókapüré

Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj & zöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág

Mártás

Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji furmint & aszú, fekete bors, savanyított fenyő & barnított vaj

SZURKOLJUNK SZÉLL TAMÁSÉKNAK! A MAGYAR CSAPAT ELKEZDTE A VERSENYZÉST A BOCUSE D'ORON >>>
PIZZÁT VACSORÁZIK ÉS A SKANDINÁVOKTÓL TART A BOCUSE D'OR-RA KÉSZÜLVE SZÉLL TAMÁS >>>
A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.