Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Lencsegolyók sütőtökpürével recept
Lencsegolyók sütőtökpürével
Klasszikus csülök pékné módra recept
Klasszikus csülök pékné módra
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék recept
A legfinomabb sárgaborsó-főzelék
Csikós tokány recept
Csikós tokány
Pincepörkölt csülökből és lapockából recept
Pincepörkölt csülökből és lapockából
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Párolt lilakáposzta  recept
Párolt lilakáposzta
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Holstein szelet recept
Holstein szelet
Mátrai borzaska recept
Mátrai borzaska
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Őszi minestrone leves recept
Őszi minestrone leves
Szilvalekváros tepertős papucs recept
Szilvalekváros tepertős papucs
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Puncstorta  recept
Puncstorta
Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.

HETI MENÜ – 2012 SZEPTEMBER 24 - 30.

Előétel: Egyszerű zellerkrémleves
Főétel: Tarhonyás-zöldbabos paprikás krumpli
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Tarhonyás zöldségtál

Előétel: Bajor húsleves
Főétel: Bajor csülök savanyúkáposztával és gombával
Desszert: Bajor perec
Vegetáriánus ajánlat: Obatzda (bajor sajtkrém)

Előétel: Körtés édesburgonya-krémleves
Főétel: Csirkemell kínai kellel sajt alatt sütve
Desszert: Szilva, bepuszilva orcánkba
Vegetáriánus ajánlat: Lencsés rizssaláta

Előétel: Tárkonyos zöldségleves hamis májgaluskával
Főétel: Krumplifőzelék paprikásan, részeges sült oldalas
Desszert: Amerikai palacsinta tejszínnel és csokival
Vegetáriánus ajánlat: Savanyú krumplifőzelék gombával

Előétel: Egyszerű sütőtökkrémleves
Főétel: Babos-tonhalas tészta
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Babos tészta

Reggeli: Bolondgomba baconnel
Előétel: Fahéjas gyümölcsleves
Főétel: Nyúlpecsenye sárgarépás burgonyával
Desszert: Szilvával sült palacsinta
Vacsora: Waldorf-saláta camembert sajttal
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges curry bengáli módra

Reggeli: Zabkása, egy kedvelt angol reggeli étel
Előétel: Bojtárleves
Főétel: Szűzérme kucsmagomba mártásban
Desszert: Baileys szelet
Vacsora: Bíborszínű palacsintatekercsek gombakrémmel töltve
Vegetáriánus ajánlat: Körtés-burgonyás rakottas

HETI MENÜ – 2012 SZEPTEMBER 17 - 23.

Előétel: Mexikói tejszínes kukoricakrémleves
Főétel: Zöldséges rizseshús
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Stefánia rizottó

Előétel: Egyszerű erdei gombaleves
Főétel: Borókás-gombás marhapörkölt
Desszert: Gombás leveles fánk
Vegetáriánus ajánlat: Gazdag saláta gombával és camembert-rel

Előétel: Kiskert leves
Főétel: Resztelt csirkemáj
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Kivis almasaláta dióval

Előétel: Erőleves palacsintatekerccsel
Főétel: Kelkáposzta főzelék tarjaszelettel
Desszert: Gyors rizspuding
Vegetáriánus ajánlat: Kelkáposztafőzelék kakukkfüves csicsókalepénnyel

Előétel: Tejfölös tökleves szalonnafalatokkal
Főétel: Olasz lasagne
Desszert: Borban futtatott szőlőszemek pirított dióbéllel
Vegetáriánus ajánlat: Vegetárius brokkolis lasagne

Reggeli: Szalonna, kolbász, paprika, paradicsom, lilahagyma friss kenyérrel, hisz a szürethez kell az erő, a kalória
Előétel: Pórés-szőlős húsleves
Főétel: Mustos birkapecsenye
Desszert: Szüreti rétes, must
Vacsora: Töltike szőlőlevélben
Vegetáriánus ajánlat: Szüreti köleskása

Reggeli: Homoródi padlizsánkrém pirítóson, koktél paradicsommal, gyümölcsteával
Előétel: Tárkonyos csirkemell-leves
Főétel: Töltött káposzta Nagymama receptje után (sok tejföllel, Zsebibaba is imádja!)
Desszert: Főtt kukorica
Vacsora: Színes fejtettbab-saláta
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás juhtúróval töltött rántott gomba, sült burgonyával, tartármártással

HETI MENÜ – 2012 SZEPTEMBER 10 - 16.

Előétel: Paradicsomleves főzés nélkül
Főétel: Alföldi tányéros
Desszert: Mákos tejbegríz
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves rakott zöldségek

Előétel: Őszibarack krémleves
Főétel: Barackos-szerecsendiós csirkemell, hercegnőburgonya sajttal gazdagítva
Desszert: Őszibarackparfé
Vegetáriánus ajánlat: Sült töltött őszibarack dióhabbal

Előétel: Egyszerű zöldségleves
Főétel: Debreceni tokány
Desszert: Tízperces kókuszos
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos krumpligombóc

Előétel: Mártogatós sajtnyárs
Főétel: Csülökkel főtt paradicsomos káposzta
Desszert: Tejespite
Vegetáriánus ajánlat: Paradicsomos káposzta rizzsel

Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Pestós tészta
Desszert: Szilvás pite
Vegetáriánus ajánlat: Pestós tészta

Reggeli: Tonhalkrém pirítóssal, teával
Előétel: Sajtkrémleves
Főétel: Lecsós szelet
Desszert: Citromos-tejszínes túrótorta sütés nélkül
Vacsora: Padlizsánkrém friss kenyérrel, paradicsommal, paprikával
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-cukkinis lecsó tojással

Reggeli: Körözött friss péksüteménnyel
Előétel: Gombakrémleves
Főétel: Töltött padlizsán
Desszert: Mazsolás-narancsos Túró Rudi torta
Vacsora: Kenyérlángos
Vegetáriánus ajánlat: Töltött padlizsán húsmentesen

HETI MENÜ – 2012 SZEPTEMBER 03 - 09.

Előétel: Fűszeres sajtleves
Főétel: Retró sült hekk, ahogy Dzsafi ajánlja
Desszert: Isler
Vegetáriánus ajánlat: Flamand sajtszelet tejfölös tormamártással

Előétel: Korianderes sárgarépa-krémleves
Főétel: Húsos-kelkáposztás tészta
Desszert: Dinnyelimonádé
Vegetáriánus ajánlat: Lekváros derelye (barátfüle)

Előétel: Tarhonyaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Borjúhússal és paradicsommal töltött padlizsán
Desszert: Csörögefánk gyorsan
Vegetáriánus ajánlat: Juhtúrós rántott padlizsán párolt rizzsel, paradicsomsalátával

Előétel: Tejszínes zöldborsóleves
Főétel: Bazsalikomos töltött paprika
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Töltött paprika gombás változatban

Előétel: Almás csirkeleves
Főétel: Milánói sertésborda
Desszert: Parfé csokiöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Grízes /darás/ tészta

Reggeli: Aratók reggelije
Előétel: Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Főétel: Karalábélevélbe tekert füstölt csülök kucsmagomba dresszinggel
Desszert: Bögrés szőlőlepény
Vacsora: Tojáspizza
Vegetáriánus ajánlat: Könnyű zöldségfasírt kapros tartármártással, akár sült burgonyával

Reggeli: Citromos tonhalkrém pirítóson, frissen facsart gyümölcslével
Előétel: Fokhagymás zellerkrémleves szerecsendióval
Főétel: Sárgabarackos bárány bulgursalátával
Desszert: Rigó Jancsi
Vacsora: Mártogatós sült camembert egy pohár habzó sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Bundában sült paradicsom

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.